Onze mensen

De coaches van De Hele Olifant delen een visie op effectief organiseren en effectief veranderen en zijn allen geïnspireerd door hetzelfde gedachtegoed van het systeemdenken. De Hele Olifant coaches zijn via zeer verschillende aanvliegroutes tot dezelfde conclusies gekomen: effectief organiseren kan alleen als medewerkers en leidinggevenden gevoel krijgen voor het geheel waarin zij functioneren. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de systeemcoaches.

 • Jos Bakker | Verandercoach

  Jos Bakker | Verandercoach

  Jos is opgeleid als informatiearchitect, vanuit waar hij altijd bezig is geweest met het analyseren en verbeteren van processen. Al meer dan 15 jaar is hij een gedreven en gepassioneerd systeemcoach met de filosofieën van Systeemdenken en Lean Thinking als onderlegger. Een van de belangrijkste succesfactoren is dat hij aansluiting vindt bij medewerkers in alle lagen van de organisatie. Hij spoort medewerkers aan tot verbeteren door hen echt te betrekken en te motiveren. Jos z'n vastberadenheid en resultaatgerichte instelling staan garant voor aantoonbaar resultaat.

 • Wibo Haverkate | Verandercoach

  Wibo Haverkate | Verandercoach

  Wibo is opgeleid als organisatie-antropoloog. In zijn rol als systeemcoach is hij met klanten permanent op zoek naar zaken die verbinden, die de individuele medewerkers binnen een bedrijf tot een collectief maken. Hij zoekt naar bestaande organisatiepatronen en naar de reden van hun bestaan. Wibo helpt bedrijven om nieuwe, meer effectieve, klantgerichte en medewerkervriendelijke patronen te ontwikkelen. In zijn werk vormen Systeemdenken en de filosofie van Lean Thinking sinds 15 jaar waardevolle uitgangspunten.

  Contact

  De Hele Olifant

  Gravin Aleidisstraat 3, 's-Gravenzande
  Jos Bakker : +31645197182

  Twickelo 11, Losser
  Wibo Haverkate: +31653814177